Mobiele app laten maken

De ideale aanvulling op jouw bedrijf

Het inzetten van apps door middel van maatwerk zorgt ervoor dat jij jouw klanten veel effectiever kunt bereiken. Tegenwoordig maakt bijna iedereen gebruik van een smartphone, en een belangrijk onderdeel daarvan zijn de apps die erop staan. Mensen maken steeds meer gebruik van apps en browsen minder op het internet. Daarom is het voor jouw bedrijf essentieel om jouw klanten óók te kunnen bereiken via jouw persoonlijke app. Door onze webdevelopers kun je een professionele mobiele app laten bouwen die aansluit op jouw bedrijf en die beschikbaar is in de populairste appwinkels (iOS en Android).

 

Design en functionaliteit

Een unieke app laten maken brengt vele mogelijkheden met zich mee. Hoe zorgen wij ervoor dat jouw app aantrekkelijk wordt voor jouw klanten? Dit doen wij door zowel het design als de functionaliteit professioneel op maat te ontwikkelen. Wanneer je een app op maat wil laten maken heb je vaak een bepaald idee van hoe het eruit moet komen te zien. Wij nemen jouw ideeën mee in het ontwerp en ontwikkelen een app die perfect past bij de huisstijl van jouw bedrijf, een strak en professioneel design heeft, snel werkt en gebruiksvriendelijk is.

 

We denken met je mee

Je hoeft niet zelf te bedenken wat er allemaal komt te staan in de app. Als de ontwikkelaar van jouw applicatie en als jouw partner denken we met je mee over welke functies en menu’s het meest geschikt zijn voor jouw type bedrijf, zodat de gebruikers ervan het maximale eruit kunnen halen. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor sommige van onze klanten raden we bijvoorbeeld eerder aan om te kiezen voor een web app in plaats van een mobiele app.

 

Eerst een ontwerp inzien

Voordat je groen licht geeft om jouw app te laten maken, krijg je altijd eerst een ontwerp toegestuurd van hoe jouw app eruit komt te zien en welke functionaliteiten het zal hebben. Je krijgt dan een overzichtelijk document toegestuurd met een uitleg bij wat elke knop doet en waar wat komt te staan.

 

Geen onverwachte kosten

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Aan het begin van het project krijg je een inschatting van de verwachte kosten. Dit, zodat je kunt beslissen of de kosten vallen binnen jouw budget. Vervolgens maken we een definitieve offerte aan met alle werkzaamheden er één voor één in uitgelicht. Zo kun je precies  inzien waar de kosten voor bedoeld zijn. Zodra je akkoord gaat met de offerte beginnen we pas met het project.

background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle background triangle